Podologický institut Hilarion následuje zahraniční trendy a rozšiřuje své služby o školící institut

Podologický institut Hilarion následuje zahraniční trendy a rozšiřuje své služby o školící institut

Komplexní péče o nohy již není tabu. Nohy nás nosí celý život a zaslouží si řádnou péči. Pokud máte nohy bolavé, trápí vás zarostlé nehty nebo kuří oka, podepisuje se to na vaší psychické pohodě. I když netrpíte žádným problémem, preventivní péče o nohy se stává běžnou součástí dne a návštěva pedikúry příjemným zpestřením života.

O to, abyste se cítili lépe, se stará více než 12 let Ing. Petra Kliková a její tým v Podologickém institutu Hilarion (www.hilarion.cz), který pečuje o ruce a nohy každého člena rodiny (ano, opravdu každého i nejmenších miminek). Postará se o komplexní péči od A až do Z díky širokému portfoliu služeb a produktů, přičemž se specializují na zarůstající nehty a nehtová rovnátka/ortonyxii. Všichni terapeuti jsou individuálně proškolení a neustále se zdokonalují ve svých znalostech tak, aby mohli poskytovat nejlepší služby v oboru a pomohli tím svým klientům vyřešit jejich situaci a cítit se skvěle.

Hilarion se však rozhodl jít dál a následovat zahraniční trendy. Od roku 2023 nabízí své know-how zájemcům, kteří mají zájem o pedikúru a manikúru a chtějí se v této oblasti zorientovat, proškolit, stát se profesionálem nebo si rozšířit a doplnit znalosti nejnovějších trendů v oboru. Školící institut Hilarion (www.kurzyhilarion.cz) má v nabídce nespočet kurzů z oblasti pedikúry a manikúry. Absolutní výhodou těchto kurzů je napojení na renomovaný Podologický institut, ve kterém se můžete objednat na jednotlivé služby a pokud budete spokojeni zároveň se zde nechat proškolit.

Pro nováčky nabízí komplexní rekvalifikační kurz pro budoucí manikéry/-ky a pedikéry/-ky, který splňuje zákonem daný obsah a na konci kterého absolventi obdrží osvědčení o absolvování a který mohou zájemci zakončit profesní zkouškou, opravňující k výkonu povolání. 

Avšak zde nabídka nekončí, institut nabízí pro rok 2023 žhavou novinku, a to Autorský kurz podologie pod vedením zkušené Ing. Petry Klikové. V rámci kurzu získáte základní soubor znalostí, jež by měl patřit do portfolia každé podologické praxe. Naučíte se zde, mimo jiné, ošetřit zarostlé či zdeformované nehty, praskliny na patách, obrousit mykotický nehet, vybrat či vyrobit korektor na deformace prstů. Součástí tohoto kurzu je i management v podologii, díky kterému absolventi budou schopni reálně stanovit své ceny a rozjet své podnikání naplno. Skvělá zpráva pro zájemce o tento kurz je, že tento kurz odpovídá požadavkům na schválení dotace v rámci programu POVEZ, což pro uchazeče z řad zaměstnanců a OSVČ mimo hlavní město Praha znamená až 85% úhradu kurzu od Úřadu práce.

V neposlední řadě se Hilarion školící institut zaměřuje na individuální školení z oblastí vedení provozovny, pedikúry jak přístrojové, tak i mokré, ošetření různých druhů kožních problémů. Pro maminky s dětmi nabízí školení pro péči o dětské nožičky od narození až do puberty. 

Nabídka kurzů je opravdu široká a odpovídá nejnovějším trendům v oboru, nejen v rámci České republiky, ale i zahraničí.

Všechny kurzy se konají v luxusním zázemí Podologického institutu a nabízejí jedinečné propojení teorie, zkušeností a praxe přímo v dosahu denního chodu zařízení.